Skønhed og mode

9 bedste lommeparasoller med billeder

Pin
Send
Share
Send


Paraplyer eller parasoller er den, der kan bruges under regn og for at beskytte os mod direkte solstråler. Moden gør sit mærke her også. Der er en slags paraplyer, der er ret mere kompakte og effektive og bærbare type, der hedder lommeparaplyer. Lommeparasoller gør sit mærke overalt i verden. Disse kan let transporteres fra et sted til et andet, som om de er i lomme. Det kan bruges overalt, og det har også nogle gode sorter, der skal nævnes.

Seneste Pocket Paraplyer i 2018:

Her er listen over top 9 lommeparasoller med billeder, som helt sikkert passer dig lidenskab.

1. Automatisk Pocket Paraply:

De automatiske lommeparaplyer er paraplyen af ​​lommestørrelse, som kan starte sit arbejde automatisk overalt. Det er åbent på egen hånd, og man behøver ikke at lide for det. Det bedste valg kan være sort farvet paraply. Desuden kan den bruges under rejser.

2. Office Pocket Paraply:

Der kan være tidsledelse og overkommelighed, mens du bærer paraplyer på kontoret. Det kan endda fungere som automatiske paraplyer som nævnt. Disse er de bedste lomme paraplyer kategori at blive bemærket og igen sort farvet ville være det bedste valg for disse paraplyer.

3. 3-folds paraply:

Den 3-foldede kategori kan være ny for nogle mennesker, men disse er en af ​​de bedste paraplyer valgt i dag på internettet. Den tredobbelte kategori kan betragtes som en kompakt lommeparaply, som kan foldes tre gange på en måde, så den minimerer størrelsen og bruger den overalt.

4. Vandtæt Pocket Paraply:

De vandtætte paraplyer er den effektive slags paraplyer, der kan bruges så effektivt som helst uden lækage af solstråler og regn. Disse kan beskytte folk i stor udstrækning, og det bedste valg kan være en lille lommeparaply til rejser.

5. Wind Jammer Paraply:

Paraplylommen har mange sorter af sådanne paraplyer, og en slags almindelig paraply er vindstød, som helt virker ved vindstop og beskytter folk mod negativ effekt af hurtige vinde. Farven sort kan være det bedste valg til det.

6. Mini Compact Paraply:

Den mini kompakte paraply er den del af mini lommeparaply, som er ret mindre i størrelse og bruges til rejser formål. Dets primære arbejde ligger i komprimering og kan bruges under rejsen. Det bedste valg kan være blåfarvede paraplyer.

7. Shade Pink Paraply:

Skygge paraplyer er den, der generelt arbejder i at levere nuancer. Disse kan betragtes som en lomme paraply og er den slags mini paraply, som kan bruges af dem under rejser. Den lyserøde farve ville være det ebst valg til det.

8. Trykt Pocket Paraply:

Disse er de bedste lommestørrelsesparaplyer i form af mode på grund af dets unikke karakter i trykning. De trykte paraplyer giver virkelig et sødt look at blive beundret. Disse bærbare paraplyer er virkelig kilde til trøst af mennesker over hele verden. Desuden vil farven blå med trykning være det bedste valg til det.

9. Anti UV Paraply:

Anti UV-paraplyen er de sikreste paraplyer, som kan beskytte en fra direkte stråler og de ultraviolette stråler, der er involveret i det. Disse er igen den effektive type paraply, der kan bruges under rejser. Det bedste valg kan være sorte farvede paraplyer. Disse kan også betragtes som foldet lommeformet paraply.

Paraplyerne i lommestørrelsen har mange sorter, men det bedste valg er i din hånd. De paraplyer, der beskæftiger sig med beskyttelse er skygge, anti UV, kompakt, vindjammer, vandtætte paraplyer til både mænd og kvinder. Desuden er nogle af de fashionable lomme paraplyer trykt og 3 gange.

Pin
Send
Share
Send